Friday, April 9, 2010

mE = nEwBorn @ nEwbie?

kepade En Ben,
saye nih memang la tahap mengesot peringkat dewa dewi punye...ingat macam senang je nak wat blog nih..haha..aku kah si buta IT?huhu..meh la kite jawab soalan2 wajib dr En Ben:
1)sbb hari2 saye bukak blog ben ashaari tp nak hupdate blog sendiri xde idea...cane?
2)tgk blog org lain berkali2 tp update sendirinye jarang2
3)memule mcm nak tambah duit pocket tp strategi lum berjaya lg...hahahaha
4)dari pak tua @ mat gebu la sape lg.. memule tgk tu sbb en mat gebu kite nih kate leh gak wat gelak sorang2 baca entry en ben...so try le bukak...skali en ben pun suke bab2 cargas2 yg mmg diminati oleh saye dan digilai oleh bakal hubby sendiri...tu la mule2 yg menyebabkan entry en ben dibincangkan oleh kitorang berdue...
 (en ben mesti kate:budak nih cut n paste je?ish...ish...ish...)
tu je la kot...
p/s: by da way saye tgh gile tgk 'so you think you can dance'...lagu yg dok menyanyi2 siap de dua versi tu antara tarian yang best giler power meletup pom pom la from Ashleigh n Jacob...hehe sape x tgk mesti kate pe la budak nih duk merepek...pape jela...dah pengetua dah suh wat entry katenye....




3 comments:

dbalkis said...

hai...selamat berblog..insyaallah nanti lame2 glamer la blog ni..

dbalkis said...

gud luck ye..semoga terus berblog..

sWeEt 'N LoVeLy said...

hehehe...thanks alot dbalkis...really appreciate it..:)