Monday, April 12, 2010

cinnamon roll

setelah sekian lama menghupdate blog dengan kate2 dan bebelan sahaja...tibelah hari saye nak menghupdate dengan tujuan hakiki blog ni dibina dengan susah payah (sbb tuan die xbape nak reti..hihihihi)..
saye berjaya mengatasi kemalasan dengan membuat cinnamon roll semalam...de sape2 nak beli?ehehe...frankly speaking...bape rege nak jual pun lum pikir lagi...pape jela...layan la gambar dulu...meh tenok cinnamon roll saye berposing sakan...but without me in??hantam sajalah labu...


yg gambar last tu die posing dengan caramel meleleh2 la kan...ehehe...

2 comments:

Rini Jy said...

salam, apa nak panggil ni ek? sweet? tahu pasal blog sweet kat blog ben ashaari. tak de chat box ke? senang nak bertegur sapa. btw, nice to know you and nice cinnamon roll ;)

sWeEt 'N LoVeLy said...

hai rini...leh panggil diana or D je...kene add gadget la eh?leh suggest x?xbape nak reti sgt la..huhu..btw...thanks banyak2 sgt!ehehehe