Friday, April 9, 2010

geramnyeh!!

salam...

haha...mcm nak jd super saiya dah nih..
memang geram sgt ngan orang2 yg nak jual sale nih!kenape?sbb dorang banyak puterrrrr alam @ puterrrr belit...karang kalau cakap menipu dorang akan bg alasan lain pulak...xpun cerita x habis...adoyaiii...nih dah terkena lak kat batang hidung sendiri w.pun dah berhati2...cam malu gak la nak tulis pe kah produk yg saye beli tuh...tp cakap je le...biase la pompuan kalau x produk nak kasi muke cantik sampai 'glow in the dark' (keh...keh...teringat cerite kawan..tp nih lain kali cite) or nak menchanteek kan badan kalah le model2 yg berjalan kucing tuh...
so saye termasuk yg 2nd tu la...o.no! malunyeh...niat di hati nak subscribe yg paaaaaaallllling murah sbb nak turunkan 5@6kg je...plus mmg dah kawal mkn+de wat workout...
salesgirl @ consultant tempat Y nih (teka sendiri ye...tempat nih glemer giler pehtu die xpakai duta2 artis..kononnye true story from true people la) punye la pusing celah tu pusing celah nih suh amik pakej RM3900!!gile!mmg xnak la...saye pun ckp nak yg paling murah die ade yg RM5rat punye 3 sesi...punye la panjang nampak senarai rawatan tuh...so bajet2 cukup la kan...
tibe lah hari mendapatkan rawatan iaitu pada hari Jumaat yg mulia nih...bajet2 dapat la turun sekilo kan...buat punye buat...wupenye die bg 1/3 dr senarai panjang yg die wat mule2 dulu...alamak!dah wase xbesh dah...xpela...sudah bayar maaa...wat je la dulu...peh tu, timbang la....amik kau!tekejut siap  tegelak la sbb baru sedar yg aku tertipu punye!!!!turun 0.2kg yang kompom aku leh turunkan je sendiri!!!'bisik saya dalam hati'..haha banyak la bisik...nak berasap dah telinge sbb mrh...sabar2..hehe
hmmmm pastu selamat la sales girl tuh kene...wupenye die nak kate treatment tu xcukup untuk saye...kene beli at least yg RM1288 pulak...hmmm dengan sabarnye saye ckp saye xde duit (ye ke sabar??..kehkehkeh) xnak dgr pasal tambah2 duit lg...saye mintak meal plan yg dijanjikan...n seperti yg dah saye jangka...meal plan itu sebijik mcm pe yg sudah saye buat...xpelah...de lg 2 sesi...hbskan je...tobat dah xnak melibatkan diri lagi...huhuhu....

moral of da story: jgn la cpt percaya ye...die xkan bgtau semua or the real truth sbb dorang nak 'heret' kite meleret2 untuk sentiasa membayar duit pade dorang...hmmm ntahla...nak marah name pun salesgirl/man/consultant/trainer or pape je la yg dorang panggil kene la slalu bwk income msk company...cume wase xadil sbgai customer...
tu je...or saye exaggerate sgt ke?org lain cool je ke?huhu...than poor me la... 

No comments: