Monday, December 27, 2010

azam hari ni...ehehehe

bukan azam sebenarnye...wase nak makan...org azam tahun baru...saya azam nak menambah berat badan plak...uhuhuhu..sgt la  x sesuai...tp papepun mlm ni nak msk dinner hebat skit (sbb slalu xdinner berat pun)..hihi...hebat ke...calon2 untuk dijadikan menu malam ni ialah....

ikan bakar (maybe cencaru or kembung...haha..xla hebat mane kan?)

kawankan die ngan sambal belacan...


pastu untuk en hubby kite wase nak wat telur bungkus isi ayam

n ulam...ulam ke?daun lettuce sebenarnye....


*gambar2 tu i amik dari Mr Google je...nnt kalau i rajin i tepek yg versi i nye plak...errrr nape rase mcm nak lempang je ckp i...i... ni?eheheheh...lapar sampai sengal kah?

mmmm...xsabar nak balik sekarang!!!

p/s: kene g soping ikan ngan cili padi dulu...hubby ajak round dr Tesco, Giant, Carefour, Aladin (kedai baru bukak), Speedmart ngn Suria (kedai kat blakang umah)...perli ke?uhuhuhuhu

4 comments:

aibaks said...

hehe.. patut la nak wat ikan bakar... telur sumbat ngan sayur kambing semalam.. thanks dear!

aNnE said...

perghhh tengok mkanan sedapnye..haha

Mas said...

salam diana....
k.mas nak jawab tentang donat frozen yg diana tnya tadi, donat tu diana goreng kejap jer,api sederhana...kekuningan macam tu....bila dah sejuk baru frozenkan, masa nak goreng yg frozen, biar kat luar dulu( suhu bilik ) baru goreng tau..dengan api sederhana...coklat tu, diana masukkan 1/2 cawan susu pekat manis + 1 sudu besar serbuk koko + 1 sudu kecil butter@ minyak..sebatikan dlm periuk dan kacau hingga pekat dengan api perlahan..selamat mencuba yer diana...

Mas said...

lupa lak,lepas tu terus tuang atas donat@kek masa panas2 dan terus tabur biji2 coklat supaya melekat...