Wednesday, August 18, 2010

Tag di Bulan Ramadhan...

tag??? tag yang ni ke?
x kan dapat yang ni kot??
mestila tak kan...ehehehe...tag yg mcm biase tu la Pn Dee oii,,,ehehe...apara ini worang...
 
setelah sekian lama mendapat tugas dr Enchek Aibaks n Cik Nadia...diriku ini baru nak jawab tag anda berdua...sowi aaaa......

meh kite tgk soklannye...
Soalan 1: Adakah anda rasa HOT..?
Hot?xkot....sejuk je pagi ni...kalau 'Hot' yg lagi satu tu...bukan diriku yg leh cakap...kang perasan lak org kate...kikikiki...

Soalan 2: Upload wallpaper PC/laptop yg anda gunekan skrg?
standard je....

Soalan 3: Cerita pasal gambar nih..?
apakah??!!

Soalan 4: Kali terakhir makan PIZZA..?
2-3 bulan dah kot...kenyangggggg pizza sampai sekarang ehehehe

Soalan 5: Lagu terakhir anda dengar..?
tgh dengar alunan bacaan Yassin sambil ikut sekali....

Soalan 6: Apa yg anda buat selain selesaikan tag nih..?
wat kerja yang belum wat lagi...

Soalan 7: Selain nama sendiri anda dipanggil nama ape..?
dee

Soalan 8: Tag lagi 5 orang...

Soalan 9: Siapa orang no. 1...?
Kawan blog yang sgt cumelll

Soalan 10: Katekan sesuatu pada orang no. 5...?
Masak best2 tuk buka nnt k...eheheh

Soalan 11: No.3 ade hubungan ape dengan sape...?
Kawan blog juge...

Soalan 12: Bagaimana pulak dengan no.2...?
ni en Ben yg glemer tu...x kan x kenal kot?ahahaha

Soalan 13: Kata2 cinta dengan orang no.4...?
Da lame idop????itu adalah bapak n laki org ye...

Soalan 14: Berikan 5 fakta yg anda tahu pasal orang yang anda tag..
1. rakan blog
2. comey2 n segak2
3. blogger yg hebat2
4. sumenye wajib berpuasa di bulan Ramadhan...(ha!!sape x pose?)
5. Blog yang de dalam list saye


3 comments:

FyZa said...

hye diana..tengq so much utk tag nie..
selamat b'posa ye..;)

BEN ASHAARI said...

tqqqq..tapi dah jawab ni.. huhu..camana tu

Rini Jy said...

kena jawap ek Diana. baru je abis exam smlm, dah kena jawap tag lak ;)
hiks.....nnt rini buat k^^