Monday, August 23, 2010

kesian die......

hari ni nak wat pengumuman...kepada sesiapa yang mempunyai kucing betina yang sihat n cumel...ehehehe..umur lebih kurang 7-12 bulan...saye nak mem 'propose' on behalf of my kucing jantan yang gagah perkasa...

cian die...die dah besar...die dah jadi 'bapak'..biase la pastu nak cari bini.. 
banyak kali fail dah si kicky ni...
  1. bawak turun kat laman ketakutan sebab jarang2 keluar...fail sekali
  2. tolong 'kidnap' sekor kucing betina bawak naik atas pun fail jugak...si betina tu ketakutan sampai terkumuh 2-3 kali...kesian pulak kat betina tu...lepas kan la die...fail lagi
  3. propose sekor kucing parsi kat sorang kakak ni...tp xde jawapan lagi....lame da...macam xde harapan je...
penin dah kapla mommy n daddy die ni...kawan2 de cadangan x?nak mengahwinkan kicky ni dengan zero kos...bley x?cian kat die...nnt makin lame makin tua, makin gemuk, makin besar lagi la takut kucing2 betina tu...sementara kicky masih bersaiz agak normal ni tolongla kitorang...huhuhuhu...
ni la kucing betina yg di kidnap oleh mommy n daddy kicky tuk kicky...kucing siam lagi...pandai x kitorang pilih?ehehehe
die menyorok dalam bakul kicky dalam cage...takot giler...
satu malam gak la kitorang biar tapi hampeh...

kicky yang sedang memujuk...kitorang skodeng dari sliding door sekali die perasan la kan....
pastu kicky majuk sbb girl tu takot sgt...
lepas kejadian kicky kurang makan...main pun x bape sgt...(campur ngan badan gemoks...)

xpela cayang...mommy dah cube ni...kicky pun kene cari sekali k...errr... mommy nak cari katne kalau dok dalam umah je?ooppsss sowi...nnt kite gi 'hunting' k...wokeh!!!!

8 comments:

ohoeya858.blogspot.com said...

hehe.. kasi kicky dgr lagu justin beiber slalu dulu diana kui3..

My first love broke my heart for the first time,
And I was like
Baby, baby, baby ohhh
Like baby, baby, baby noo
Like baby, baby, baby ohh
I thought youd always be mine mine

Baby, baby, baby ohh
Like baby, baby, baby noo
Like baby, baby, baby ohh
I thought youd always be mine mine (oh oh)

kita enjoyyyyyy..

aibaks said...

ahaks.. kicky yang tgh duk cari bakal isteri..ehe

ohoeya858.blogspot.com said...

Untuk awk aibaks dan diana.. (kira trlewatt gilerr la eik)

Semoga mahligai yang dibina
Atas dasar cinta yang utuh
Akan berkekalan
Hingga akhir hayat

Amin.

fatimatuzzahra said...

awak..tomeynyeh kicky..dulu tecik aje..cane leh jd saiz cenggitu..cane..cane??tp pd sy lg demoks lg tute..
sy de 2 anak dare kt umah tu..tp taulah kan dua2 dh kene sunat..si hemo2 tu tomboi smcm kang xpasal2 kicky awak kene sidekick dia..
tucen yg awak kidnap tu mcm maya nye mocha dulu la..idung dia sejibik..
pndpt sy kalo jmpe kcg tu awk kidnap lg skali..hopefully dia dh kenal sket ngn kicky..pgalaman sy hemo2 takes 2 days baru bleh ngam ngn hemi2 dulu..tp pasal terberi2 tu xdpt nk tlg la..good luck :)

sWeEt 'N LoVeLy said...

kucing tu mati dah wak....xtau la nape...kicky xsentuh pun lg...

MahaMahu said...

So cute lah heheh ada anak sedekah2 lah kat sini minat kucing jenis mcm ni sihat... katang sgt..

blog-tips-kurus said...

amboiii...meow pon ade match maker!

amy azuha said...

saya ada bela kucing betina..kaler krim2
nme pn hampir sme kiki :)