Thursday, May 6, 2010

‘Big Fish Moment with Pizza Hut’

UMPAN DAH KENAAAA!!!!!!
umpan ape?hehe...meh la tengok pe yang dah saye tangkap ini hari...
kalau cakap umpan mestila ikan kan?
hari ni rase mcm nak makan ikan...
tp ikan masak pe eh?
tetibe nampak ni..
sumber: Pizza Hut la sape lg...hehe

alamak...dah x tahan nih...alamatnye lingkup la diet gue hr ni!wakakakaka!(do not try this at home, at pizza hut ok..hehe)
kene gi cari jugak ni..
cari punye cari akhirnya berjumpe!jumpe pe?paking la...
tempat ni mmg maha ssh nak cari paking..
nak makan ikan punye pasal 4 round pun jadi..hahaha...
 ni la tempatnye..hehehe..besor tu iklan pizza ikan..
hari ni ikan tu aku yang punya!hahahahaha!
ade macam jin badang tu x?hehe
saye nak yang ni jugak!x kire!
senyum ade makne tu...maknenye ade la ikan yg akan kene sembelih jd santapan beta sebentar lagi...erk!sembelih?ape da!ikan x payah sembelih la...
meh kite pilih pe lagi nak mamam kat sini...
kalau nak sume ni leh x?hahaha...mau lingkup tunang gue!hehe...jgn takot...acah je...
nak gune ke sume ni?arrgh!pakai lengan eh tangan je...baru nikmat sampai menjilat jari gitu!
lebar senyum sbb side order dah datang...meh kite mulekan 'projek makan' kite!

jom makan!!
UMPAN DAH KENA...masuk mulut..hehe..
pergh!licin tu...ade brann?
saye dengan baik hati nak tolong kemas...leh dapat diskaun ke nih?

cane rase pizza ikan tu?mmg lain dari yang lain...sape suke makan seafood leh la try kat mane2 restoran pizza hut yang berdekatan...ewah!betul wei...mcm fish n chip wasenye...siap de perahan lemon lg..bukan ikan je ade ketam pun ade...base roti pizza tu sangat sedap, rangup sgt(ni untuk yg dpt panas2 ye)...
sos die x letak sos tomato mcm besa tp letak mayonis resepi dorang la kot sbb wase lebih creamy..
hehehe...sape yg mmg suke mkn western food nih worth la mencuba...ala bukan selalu pun..
anyway sgt berterima kasih pd my dear fiance yang sudi bawa saye gi tangkap ikan...korang try la...konfem dapat nye ikan tu..hahaha...
huhuhuhu...bye my ikan...hope to eat u again..
boleh ke?
kikikikiki



4 comments:

aibaks said...

ehehe

Desti Permana said...

Hiii...you have a nice blog :)
Keep blogging!
Visit n follow my new blog
Thanks

BR,
Desti

FyZa said...

wow sdp 2..nti nk try ngan enchek husben gak la..hehe..;p

sWeEt 'N LoVeLy said...

try2...jgn x try...hehehe..