Friday, July 16, 2010

~uPdAte~

ni nak cerite follow up dari rayuan padu maut mommy tuk bagi pepewais kat kicky yang gumoks...huhu...cian die...kapla makin kecik lak sekarang sbb badan dah semakin membesar...anyway...after dady dah approve, barang2 pun telah tiba dengan jayanye...mommy die lagi happy suke melompat2 lebih dari si kicky tu...errr...bukan ngan org x kenal je takut ngan barang2 xpenah tengok pun die takut...ish la...badan ko je gumuk ky tapi adoyaiii...xpela...mommy akan cube wat latihan ketenteraan la plak lepas ni supaya kicky jadi macho...ehehehe..

ni pandangan dari atas...apakah itu?sila rujuk gambar seterusnya...ehehehe

tu la name die..pet fooder twin..xde colour lain..hijau pun hijau la cayam...


seterusnya yang plastik biru tu pasir tuk gumuk n yang kaler pink tu...pink la plak mommy..tanye si kicky..belasah je la ky..tu je colour yg ado..ahaha..apekah menatang keris di kaki yang kaler pink tu...tengok kat bawah ni ye...


ha nampak x die tulis pe...x nampak?cat capsule a.k.a toilet la tuk si gumuk tu...

ni kompom la semua orang tau pe kan...umah kicky la...
setelah siap di pasang...di persembahkan untuk gumuk yang momy n dady cayam ni....tadaaa!!

toilet gumuk                                      tempat makan gumuk


lastly umah gumuk..ehehehe...meh kicky test try tgk canne...ok ke tak ok...

baik mommy...

seperti yg dijangka, die melompat masuk toilet dulu...ehehehe

mommy...mcm ni betul ke?...betul la tu...n die pe lagi...rasmi terus...ehehehe..

pape la cayam..asalkan kicky happy....amuahks!!

3 comments:

Misz Pinkie Winkie said...

salam singgah.
amboii suker nya budak gumuk tue dapat barang baru.
so kiuttt

mrs sweet lola said...

nomei.kite ade cage tu xpkai dok trsandar kat stor.kucing da tade.rindu nak bela kucing balik.cantik tmpt kumbahan dye hehe.

sWeEt 'N LoVeLy said...

ehehe...bela la...si gumok ni pun jumpe tepi jln nk jth longkang..ehehehe....